Escape in the City

De topper onder de groepsactiviteiten, de ‘Escape Room’, is nu ook als outdoor activiteit te beleven bij Brasserie Zuiderzoet. Bij Escape in the City gaan jullie als groep het pittoreske Spakenburg bezoeken, waarbij onder tijdsdruk diverse raadsels en puzzels opgelost zullen moeten worden.

Wat kunnen jullie verwachten van onze Escape in the City?

Vanaf 20 personen

Ongeveer 3 uur

Prijs op aanvraag

Escape in the City | Bedrijfsuitje | Brasserie Zuiderzoet Bij ontvangst in Brasserie Zuiderzoet worden jullie voorzien van een heldere speluitleg en zullen de teams worden samengesteld. Vervolgens varen jullie over naar Spakenburg, waar jullie als team de strijd aan zullen gaan. Het is de bedoeling dat jullie door het oplossen van puzzels, cryptogrammen en raadsels naar één oplossing toewerken. Het team dat dit het eerste lukt wint de sleutel van de stad. Dit unieke spel kenmerkt zich door diverse twists, zoals locatiespellen waarbij bonuspunten verdiend kunnen worden en een uniek hulpmiddel dat ergens in Spakenburg verstopt ligt.

Overige informatie Escape in the City

Escape in the City is het leukst bij een groepsgrootte vanaf 12 personen. Kleinere groepen en groepen met meer dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte op maat. Het spel duurt ongeveer 3 uur en kan dus makkelijk een ochtend of middag vullen.

Ook dit uitje is naar wens te combineren met een arrangement zoals een borrel, diner of bedrijfsfeest. Op deze manier kunnen jij en je collega’s ontspannen nagenieten en elkaar alles vertellen over dit spannende spel en de diverse creatieve oplossingen.

Een bedrijfsuitje stel je bij ons op eenvoudige wijze zelf samen via onze website. Heb je liever direct contact met ons om jouw specifieke wensen te bespreken? Neem dan direct contact op middels het contactformulier of bel met telefoonnummer 036 – 538 2000.

Offerte aanvragen »