E-Chopper en Solex rijden

Ben je op zoek naar een gezellig uitje met je collega’s, waarbij je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht? Dan is het misschien een origineel idee om een tour te maken op een E-Chopper of benzine Solex. Met een route door een mooi landschap ervaar je een gezellig dagje uit op een avontuurlijke manier!

Wat kun je van de E-Chopper en Solex rijden verwachten?

Vanaf 25 personen

€ 49,50 per uur

E-chopper tour bij Brasserie Zuiderzoet Tijdens de E-Chopper en Solex tour maak je een rit door het prachtig landschap binnen de omgeving van Zeewolde. Voordat we beginnen aan de tour kun je kiezen uit twee verschillende scooters, de E-Chopper en de benzine Solex. De E-Chopper is een nieuw fenomeen. Deze scooter is elektrisch aangedreven, heeft een bereik van 45 kilometer en beschikt over het uiterlijk van een échte Chopper. Met zijn groene spatborden, brede banden en het hoge stuur is de E-Chopper een stoere verschijning. Om op deze scooter te rijden is geen helm nodig. Echter is een rijbewijs wel verplicht.

Wil je toch liever gaan voor nostalgie? Dan kun je ervoor kiezen om op de benzine Solex te rijden. Deze volledig gerestaureerde Solex brengt je even terug naar de jaren ’60; een ouderwetse scooter met de betrouwbaarheid van nu.

E-Chopper en Solex rijden combineren

De E-Chopper en Solex tour kan perfect gecombineerd worden met andere in- en outdoor activiteiten van Brasserie Zuiderzoet. Wil je de dag bijvoorbeeld afsluiten met een leuke pubquiz? Het kan! Tevens kun je genieten van een heerlijk diner die door onze professionele koks zal worden verzorgd. Wij doen er alles aan om het voor jou en je gezelschap een onvergetelijke dag te maken!

Geïnteresseerd in een E-Chopper / Solex tour? Vraag dan nu een offerte aan! Voor vragen omtrent de diverse mogelijkheden die Brasserie Zuiderzoet te bieden heeft kun je contact opnemen via het online contactformulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via: 036 – 538 2000.

Offerte aanvragen »