De Pelgrimscode

De Pelgrimscode, een spannend stadsspel dat bekend is door het gelijknamige Tv-programma, voert u langs de mooiste plekjes van Spakenburg. Hier ontdekt u aanwijzingen die u steeds dichterbij de schat brengt. Doorkruis Spakenburg, kraak de code en vind de schat! Ideaal voor bedrijfsuitje of groepsuitje en gegarandeerd spannend tot het einde! Welk team komt als eerste aan bij de finish?

Wat mag u verwachten van De Pelgrimscode?

Vanaf 15 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Ongeveer 3 uur

€ 25,00 per persoon (excl. overtocht)

Voordat het spel begint krijgt u uitgebreide instructies van de spelleiding. Nadat de teamindeling bekend is gemaakt, vertrekt u met de watertaxi richting Spakenburg. In de zoektocht naar de code beginnen u en uw gasten aan de eerste uitdaging. Al puzzelend probeert u de code te ontcijferen!

De Pelgrimscode | Groepsuitjes | Brasserie Zuiderzoet

Is de code correct? Dan heeft u een aanwijzing verdiend die u verwijst naar de volgende locatie. Tussendoor zijn er eliminatiespellen waarbij u en uw team extra punten kunnen verdienen. Zorg ervoor dat u scherp bent! Kunt u goed puzzelen? Dan heeft u een goede kans om als eerste team bij de Pelgrimsschat aan te komen. Ga nu de uitdaging aan!

Stadsspel De Pelgrimscode start en eindigt bij Brasserie Zuiderzoet in Zeewolde. De daadwerkelijke opdrachten worden in Spakenburg uitgevoerd. Na het spel keert iedereen weer terug naar Brasserie Zuiderzoet. Hier kunt u gezamenlijk terugblikken op uw avontuur.

De Pelgrimscode is te boeken in combinatie met andere bedrijfsuitjes of groepsuitjes bij Brasserie Zuiderzoet. Wat dacht u van een geheel verzorgde dag met een spetterend bedrijfsfeest in onze Zuiderzoetzaal? Op onze website kunt u nu ook eenvoudig uw eigen bedrijfsuitje plannen. Ook kunt u bellen met telefoonnummer: 036 – 538 2000. Heeft u liever online contact met ons? Vul dan het hiertoe ontwikkelde contactformulier in!

Offerte aanvragen »