De Pelgrimscode

De Pelgrimscode, een spannend stadsspel dat bekend is door het gelijknamige Tv-programma, voert je langs de mooiste plekjes van Spakenburg. Hier ontdek je aanwijzingen die je steeds dichterbij de schat brengt. Doorkruis Spakenburg, kraak de code en vind de schat! Ideaal voor bedrijfsuitje of groepsuitje en gegarandeerd spannend tot het einde! Welk team komt als eerste aan bij de finish?

Wat mag je van De Pelgrimscode verwachten?

Vanaf 20 personen

Ongeveer 3 uur

€ 28,50 per persoon (excl. overtocht)

Voordat het spel begint krijg je uitgebreide instructies van de spelleiding. Nadat de teamindeling bekend is gemaakt, vertrek je met de watertaxi richting Spakenburg. In de zoektocht naar de code beginnen jij en je gasten aan de eerste uitdaging. Al puzzelend probeer je de code te ontcijferen!

De Pelgrimscode | Groepsuitjes | Brasserie ZuiderzoetIs de code correct? Dan heb je een aanwijzing verdiend die je verwijst naar de volgende locatie. Tussendoor zijn er eliminatiespellen waarbij jij en je team extra punten kunnen verdienen. Zorg ervoor dat je scherp bent! Kun je goed puzzelen? Dan heb je een goede kans om als eerste team bij de Pelgrimsschat aan te komen. Ga nu de uitdaging aan!

Stadsspel De Pelgrimscode start en eindigt bij Brasserie Zuiderzoet in Zeewolde. De daadwerkelijke opdrachten worden in Spakenburg uitgevoerd. Na het spel keert iedereen weer terug naar Brasserie Zuiderzoet. Hier kun je gezamenlijk terugblikken op jouw avontuur.

De Pelgrimscode is te boeken in combinatie met andere bedrijfsuitjes of groepsuitjes bij Brasserie Zuiderzoet. Wat dacht je van een geheel verzorgde dag met een spetterend bedrijfsfeest in onze Zuiderzoetzaal? Op onze website kun je nu ook eenvoudig je eigen bedrijfsuitje plannen. Ook kun je bellen met telefoonnummer: 036 – 538 2000. Heb je liever online contact met ons? Vul dan het hiertoe ontwikkelde contactformulier in!

Offerte aanvragen »