City Hunters

Op zoek naar een uitdagend uitje voor jou en je collega’s, vrienden of familie? Dan is dit razend spannende teambuildingsspel écht een aanrader! Blijf uit handen van de politie door van de een op de andere minuut te verdwijnen en onder de radar te blijven. Of zet juist alles op alles om de voortvluchtigen zo snel mogelijk te vinden. Kortom, een spel waarvan je een kick krijgt!

Wat kun je van City Hunters verwachten?

Vanaf 20 personen

Ongeveer 3 uur

Prijs op aanvraag

City Hunter | Brasserie ZuiderzoetBij ontvangst worden jij en je gezelschap voorzien van een heerlijk welkomstdrankje, waarna een uitgebreide uitleg van het spel volgt. Hierna worden de teams samengesteld en weet jij met wie je het kat- en muisspel aangaat. Het spel begint en de teams verdwijnen. Aan de hand van onze speciaal ontwikkelde app moeten beide partijen (mysterieuze) opdrachten uitvoeren. Hiermee kun je steeds een nieuwe code of aanwijzing verdienen. Zo kunnen de voortvluchtigen informatie inwinnen over het opsporingsteam en hun einddoel en kan het opsporingsteam informatie krijgen over de huidige of laatst bekende locatie van de voortvluchtigen. Wie slaagt erin het spel te winnen? Het spel waarvan je strijdlustig wordt!

Wanneer de game voorbij is, keert de groep terug voor een laatste drankje en de prijsuitreiking.

Bedrijfsbarbecue Zuiderzoet

Uiteraard is City Hunters gemakkelijk te combineren met een aansluitend diner. Ga bijvoorbeeld voor onze heerlijke bedrijfsbarbecue die zowel binnen als buiten kan worden georganiseerd. Je kunt hierbij kiezen uit diverse arrangementen.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd in het spel? Neem dan direct contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Indien jij je wensen liever telefonisch doorgeeft, kun je ons bereiken via het telefoonnummer 036 – 538 2000.

Offerte aanvragen »