City Hunters

Op zoek naar een uitdagend uitje voor je collega’s, vrienden of familie? Dan is dit razend spannende teambuildingsspel écht een aanrader! Blijf uit handen van de politie door van de ene op andere minuut te verdwijnen en onder de radar te blijven. Of zet juist alles op alles om de voortvluchtigen zo snel mogelijk te vinden. Kortom, een spel waarvan je een kick krijgt!

Wat kunt u verwachten van City Hunters?

Vanaf 12 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Ongeveer 3 uur

€ 25,00 per persoon

City Hunter | Brasserie ZuiderzoetBij ontvangst wordt u voorzien van een heerlijk welkomstdrankje, waarna een uitgebreide uitleg van het spel volgt. Hierna worden de teams samengesteld en weet u met wie u het kat- en muisspel aangaat. Het spel begint en de teams verdwijnen. Aan de hand van onze speciaal ontwikkelde app moeten beide partijen (mysterieuze) opdrachten uitvoeren. Hiermee kunt u steeds een nieuwe code of aanwijzing verdienen. Zo kunnen de voortvluchtigen informatie inwinnen over het opsporingsteam en hun einddoel en kan het opsporingsteam informatie krijgen over de huidige of laatst bekende locatie van de voortvluchtigen. Wie slaagt erin het spel te winnen? Het spel waarvan u strijdlustig wordt!

Wanneer de game voorbij is, keert de groep terug voor een laatste drankje en de prijsuitreiking van het winnende team.

Bedrijfsbarbecue Zuiderzoet

Uiteraard is City Hunters gemakkelijk te combineren met een aansluitend diner. Ga bijvoorbeeld voor onze heerlijke bedrijfsbarbecue die zowel binnen als buiten kan worden georganiseerd. U kunt hierbij kiezen uit diverse arrangementen.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in het spel? Neem dan direct contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Indien u uw wensen liever telefonisch doorgeeft, kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 036 – 538 2000.

Offerte aanvragen »