Botterzeilen

Bij deze activiteit op het water gaan jullie als groep varen op een antieke Zuiderzee botter, wat een hele belevenis is. Als groep zullen jullie bijvoorbeeld zelf de zeilen hijsen, de zwaarden trekken en de koers van de boot bepalen. De botters die voor deze activiteit worden gebruikt hebben vroeger dienstgedaan als snelle vissersschepen. Tijdens de eerste helft van de 19e eeuw werden Zuiderzee botters bijvoorbeeld gebruikt op de vroegere Zuiderzee en aan de kust van de Noordzee en de Waddenzee.

Wat kun je verwachten van botterzeilen?

Max 14 pers per botter

2 uur

Prijs op aanvraag

Kledingadvies: Casual kleding, vergeet bij zomers weer geen zonnebrand mee te nemen! Mocht het weer minder zijn (regen en/of kou) neem dan een regen- of warme jas mee voor op de boot.

Na 2 uur op het water keren jullie terug bij Brasserie Zuiderzoet. Hier kunnen jullie onder het genot van een drankje de middag met elkaar bespreken. Het is uiteraard ook mogelijk om deze unieke activiteit te combineren met een lunch, diner of buffet!

Wij hebben de kennis en expertise om een bedrijfsuitje geheel naar jullie wens vorm te geven. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of door te bellen met 036 – 538 2000. Tevens kun je bij Brasserie Zuiderzoet zelf je bedrijfsuitje plannen, waarna je een vrijblijvende offerte van ons ontvangt.

Impressie botterzeilen

Offerte aanvragen »