Wie is de Rat aan tafel?

De gezelligste en lekkerste combinatie van eten en entertainment ervaar je nu bij Brasserie Zuiderzoet! Tijdens ‘Wie is de Rat? aan tafel’ ben je niet alleen van een heerlijke diner aan het genieten, maar speel je gelijktijdig een van Nederlands populairste spellen aan tafel.

Wat kun je van ‘Wie is de Rat?’ verwachten?

Vanaf 15 personen

Ongeveer 3 uur

Prijs op aanvraag

Wie is de Rat aan tafel? | Bedrijfsuitje | Brasserie Zuiderzoet
De teams gaan de strijd met elkaar aan door puzzels en raadsels op te lossen en opdrachten te vervullen. De rat in het team zal op een sluwe wijze proberen de opdrachten te saboteren. Aan iedereen dus de opdracht goed op slinks gedrag te letten en de Rat in één van de drie momenten in het spel (waar je mag raden wie de Rat is) te ontmaskeren!

Na afloop van spel en diner heb je de mogelijkheid om heerlijk na te tafelen, te borrelen of een gezellig bedrijfsfeest in onze Zuiderzoetzaal te organiseren. De ratten hebben vast mooie verhalen op welke wijze zij de opdrachten hebben gedwarsboomd! Brasserie Zuiderzoet biedt haast onbegrensde mogelijkheden om de avond op een originele manier in te kleden.

Je kunt bij ons op zéér eenvoudige wijze zelf een bedrijfsuitje samenstellen en plannen. Ga je liever direct de dialoog met ons aan omtrent jouw wensen? Of wil je gewoon vrijblijvend meer informatie inwinnen? Neem dan contact op middels het contactformulier of bel met telefoonnummer 036-538 2000.

Offerte aanvragen »