Wie is de Mol aan tafel?

De gezelligste en lekkerste combinatie van eten en entertainment ervaart u nu bij Brasserie Zuiderzoet! Tijdens ‘Wie is de Mol? aan tafel’ bent u niet alleen van een heerlijke diner aan het genieten, maar gelijkertijd wordt een van Nederlands meest populaire spellen aan tafel gespeeld.

Wat kunt u verwachten van Wie is de Mol?

Vanaf 15 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Ongeveer 3 uur

€ 49,95 incl. BTW per persoon

Wie is de Mol aan tafel? | Bedrijfsuitje | Brasserie Zuiderzoet

De teams gaan de strijd met elkaar aan door puzzels en raadsels op te lossen en opdrachten te vervullen. De mol in het team zal op een sluwe wijze proberen de opdrachten te saboteren. Aan iedereen dus de opdracht goed op te letten op slinks gedrag en de Mol in één van de drie momenten in het spel (waar u mag raden wie de Mol is) te ontmaskeren!

Na afloop van spel en diner heeft u de mogelijkheid om heerlijk na te tafelen, te borrelen of een gezellig bedrijfsfeest in onze Zuiderzoetzaal te organiseren. De mollen hebben vast mooie verhalen op welke wijze zij de opdrachten hebben gedwarsboomd! Brasserie Zuiderzoet biedt haast onbegrensde mogelijkheden om de avond op een originele manier in te kleden.

U kunt bij ons op zéér eenvoudige wijze zelf uw bedrijfsuitje samenstellen en plannen. Gaat u liever direct de dialoog met ons aan omtrent uw eigen en wensen? Of wilt u gewoon vrijblijvend meer informatie inwinnen? Neem dan contact op middels het contactformulier of bel met telefoonnummer 036-538 2000.

Offerte aanvragen »