Vrouwen tegen de Mannen

De Meisjes tegen de Jongens! De Meiden tegen de Kerels! Of, de Dames tegen de Heren! The battle of the sekses is about to begin. Ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje voor vrienden of zelfs voor een gemengd vrijgezellenfeest!

De clichés zijn overduidelijk: jongens kunnen bijvoorbeeld beter inparkeren, maar kunnen slechts één ding tegelijk. Het is de welbekende competitie tussen de mannen en vrouwen. Inclusief alle welbekende vooroordelen! Een strijd die nooit lijkt te eindigen en waar zowel mannen als vrouwen nooit genoeg van krijgen. Het wordt tijd dat deze strijd voor eens en altijd wordt uitgevochten bij Brasserie Zuiderzoet!

Hoe verloopt Vrouwen tegen de Mannen?

Vanaf 15 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Ongeveer 2 uur

Prijs op aanvraag

Jullie krijgen een uitgebreide speluitleg, zodat er geen misverstand kan bestaan over de regels. Vervolgens delen we de groep op in een vrouwen- en een mannenteam. De spanning stijgt en de vooroordelen nemen toe. Het spel bestaat uit verschillende rondes en de groepen zullen zich moeten inleven in de andere sekse om te winnen.

Vrouwen tegen de Mannen | Groepsuitjes | Brasserie ZuiderzoetElke ronde weer gaan de teams zich afvragen hoe de vrouwen iets zouden oplossen of hoe de mannen iets zouden aanpakken. Het team met het meeste inlevingsvermogen behaalt de beste score en wint de quiz. De winnende sekse krijgt een leuke prijs en kan nog jarenlang pronken met deze overwinning!

De Vrouwen tegen de Mannen vindt plaats bij Brasserie Zuiderzoet. De quiz wordt altijd geboekt in combinatie met eten en drinken. Het is mogelijk om voorafgaand aan de quiz te borrelen of te dineren, maar het is uiteraard ook mogelijk dit op te schuiven tot na het spel. Tevens is het mogelijk om een diner-versie van de Vrouwen tegen de Mannen te spelen. Vraag ons naar de voorwaarden en uitgebreide opties.

Er bestaan talloze mogelijkheden om je groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest bij Brasserie Zuiderzoet in te vullen met diverse activiteiten. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor het arrangement Vrouwen tegen de Mannen? Navigeer dan nu naar onze pagina ‘Bedrijfsuitje plannen’, vul het contactformulier in of bel met telefoonnummer 036-538 2000.

Offerte aanvragen »