VR Moordspel Diner

Lekker rustig dineren met je gezelschap? Vergeet het maar, als blijkt dat er een ernstig misdrijf onder jullie ogen heeft plaatsgevonden! Tijdens het VR Moordspel Diner ga je samen met je team het mysterie rondom de dood van een hoteleigenaar ontrafelen. In groepen zullen jullie aan de slag gaan en de virtuele wereld een stuk veiliger maken!

Wat kun je van het VR Moordspel Diner verwachten?

Vanaf 12 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Ongeveer 3 uur

Prijs op aanvraag

VR Moordspel Diner | Brasserie ZuiderzoetUiteraard wordt jij en je gezelschap warm onthaald door de spelbegeleiding. Zij zullen jullie onder het genot van een welkomstdrankje de spelregels uitleggen, waarna er teams worden gevormd. Nog voordat jullie rustig zijn aangeschoven, blijkt er op klaarlichte dag een misdrijf te zijn gepleegd. Een rijke hoteleigenaar is vermoord in zijn eigen hotel! Wie heeft dit misdrijf begaan en hoe heeft dit kunnen gebeuren? Om hier antwoord op te geven, stappen jullie de virtuele wereld in om aanwijzingen te vinden. Door ingewikkelde raadsels te ontfutselen zal het misdrijf worden opgelost! Aan het einde van het diner worden alle uitkomsten aan het licht gehouden en komt de waarheid eindelijk naar boven. De moordenaar gaat de bak in en jullie hebben de virtuele wereld een stukje veiliger gemaakt.

Uitje combineren

Het spel is in combinatie met een heerlijk diner, bereid door onze professionele koks. Uiteraard is het mogelijk het uitje met een andere activiteit te combineren. Wil je bijvoorbeeld voorafgaand aan het diner een pubquiz houden? Geen punt! Alles is mogelijk. Je ontvangt opvolgend een op maat gemaakte offerte. Liever persoonlijk contact? Neem dan contact op via ons online contactformulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 036-538 2000.

Offerte aanvragen »