Moorddiner

Gewoon rustig dineren? Vergeet het maar! Er is een moord gepleegd in Zeewolde! Jij en je collega’s of vrienden dienen als gasten tijdens een overheerlijk diner zien te ontrafelen wie de dader is. Durf jij het aan? Deze activiteit is perfect geschikt als groepsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest.

In teams probeer je samen met collega’s of vrienden de gepleegde moord op te lossen. Deze uitdaging geeft een geheel nieuwe wending aan jullie diner! Wie is het meesterbrein onder de gasten en weet de moord op te lossen?

Hoe verloopt het Moorddiner bij Brasserie Zuiderzoet?

Vanaf 15 personen

Ongeveer 3 uur

Prijs op aanvraag

Allereerst worden jullie warm onthaald door de spelbegeleiding. Vervolgens worden er teams gevormd. Nog voordat je goed en wel aan tafel zit, blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden. Bijna onder jullie ogen! Alle gasten zijn hierdoor direct getuigen en wij doen een beroep op ieders analytisch vermogen bij het identificeren van het slachtoffer.

Moorddiner | Bedrijfsuitje | Brasserie Zuiderzoet

Tussen de gangen door worden de verschillende rondes gespeeld. Kruip in de huid van de verdachten tijdens een buurtonderzoek en ontcijfer de exacte moordlocatie door middel van een fictieve reconstructie in Brasserie Zuiderzoet. Wie is de dader? Wat was zijn of haar motief? En hoe is het slachtoffer om het leven gekomen? Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met je vonnis!

Na afloop van het driegangen diner komt uiteindelijk de waarheid naar boven. Wat was nu exact de reden voor de moord? Jullie uitkomsten worden tegen het licht gehouden en het winnende team ontvangt een cadeau. Weer een moordenaar achter de tralies! Het moorddiner wordt altijd geboekt in combinatie met een diner bij Brasserie Zuiderzoet.

Bij Brasserie Zuiderzoet is het vanaf heden mogelijk op een eenvoudige wijze zelf een bedrijfsuitje samen te stellen. Je ontvangt opvolgend een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte. Daarnaast kun je ook in contact komen door het contactformulier in te vullen of te bellen met 036 – 538 2000 om jouw wensen met betrekking tot een bedrijfsuitje of groepsuitje te bespreken. Of uiteraard om gewoon meer informatie te vergaren.

Offerte aanvragen »