Moorddiner

Gewoon rustig dineren? Vergeet het maar! Er is een moord gepleegd in Zeewolde! U en uw collega’s of vrienden dienen als gasten tijdens een overheerlijk diner zien te ontrafelen wie de dader is. Durft u het aan? Deze activiteit is perfect geschikt als groepsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest.

In teams probeert u samen met collega’s of vrienden de gepleegde moord op te lossen. Deze uitdaging geeft een geheel nieuwe wending aan uw diner! Wie is het meesterbrein onder uw gasten en weet de moord op te lossen?

Hoe verloopt het Moorddiner bij Brasserie Zuiderzoet?

Vanaf 15 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Ongeveer 2 uur

€ 49,95 incl. BTW per persoon

Allereerst wordt u warm onthaald door de spelbegeleiding. Vervolgens worden er teams gevormd. Nog voordat u goed en wel aan tafel zit, blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden. Bijna onder uw ogen! Al uw gasten zijn hierdoor direct getuigen en wij doen een beroep op ieders analytisch vermogen bij het identificeren van het slachtoffer.

Moorddiner | Bedrijfsuitje | Brasserie Zuiderzoet

Tussen de gangen door worden de verschillende rondes gespeeld. Kruip in de huid van de verdachten tijdens een buurtonderzoek en ontcijfer de exacte moordlocatie door middel van een fictieve reconstructie in Brasserie Zuiderzoet. Wie is de dader? Wat was zijn of haar motief? En hoe is het slachtoffer om het leven gekomen? Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met uw vonnis!

Na afloop van het driegangen diner komt uiteindelijk de waarheid naar boven. Wat was nu exact de reden voor de moord? Uw uitkomsten worden tegen het licht gehouden en het winnende team ontvangt een cadeau. Weer een moordenaar achter de tralies! Het moorddiner wordt altijd geboekt in combinatie met een diner bij Brasserie Zuiderzoet.

Bij Brasserie Zuiderzoet is het vanaf heden mogelijk op een eenvoudige wijze uw bedrijfsuitje zelf samen te stellen. U ontvangt opvolgend een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte. Ook kunt u in contact komen door het contactformulier in te vullen of te bellen met 036 – 538 2000 om uw wensen met betrekking tot uw bedrijfsuitje of groepsuitje te bespreken. Of uiteraard om gewoon meer informatie te vergaren.

Offerte aanvragen »