Indoor HAKA workshop

Heb je het het ooit weleens voorbij zien komen, een HAKA? Dit is een rituele dans die de Maori’s, of ook wel de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland, gebruikten als taal. Zij kenden lange tijd geen schrift en wisten te communiceren door lichaamsbeweging en stem te combineren. Een echte beleving, als je het ons vraagt! Volg een échte HAKA workshop in een van de zalen van Brasserie Zuiderzoet en proef voor heel even de oude cultuur van Nieuw Zeeland.

Wat mag je van de Haka workshop verwachten?

Vanaf 20 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Maximaal 2 uur

Prijs op aanvraag

HAKA maorie | Brasserie ZuiderzoetDe HAKA workshop van Zuiderzoet geeft jou en je gezelschap een activerende ervaring! Onder begeleiding van een professionele HAKA danser leren jullie alle ins en outs van de ceremoniële dans. Jullie gaan aan de slag met de wereldberoemde Ka Mate HAKA. Deze vorm van HAKA wordt uitgevoerd door het nationale rugbyteam van Nieuw-Zeeland en is zeer dynamisch en energiek. Als team gaan jullie terug naar de achtergrond en geschiedenis van het ritueel en geven jullie gezamenlijk eigen invulling aan de workshop die de groep op energieke wijze verbindt. Jullie leren gelijk in elkaar op te gaan, wat ervoor zorgt dat de HAKA zich perfect leent als teambuildingsactiviteit.

HAKA workshop als vergaderbreak

De HAKA workshop is de ideale manier om deelnemers in een korte tijd een flinke dosis energie te geven: het ultieme idee dus voor een actieve vergaderbreak! Gedurende een break van zo’n dertig minuten wordt energie opgeroepen en maken jullie het hoofd even leeg, om vervolgens weer ontspannen deel te nemen aan de vergadering. Vraag naar de mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen.

Ben je geïnteresseerd in een indoor HAKA workshop? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op via het online contactformulier. Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken via het nummer 036-538 2000.

Offerte aanvragen »