Indoor HAKA workshop

Heeft u het ooit weleens voorbij zien komen, een HAKA? Dit is een rituele dans die de Maori’s, of ook wel de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland, gebruikten als taal. Zij kenden lange tijd geen schrift en wisten te communiceren door lichaamsbeweging en stem te combineren. Een echte beleving, als u het ons vraagt! Volg een échte HAKA workshop in een van de zalen van Brasserie Zuiderzoet en proef voor heel even de oude cultuur van Nieuw Zeeland.

Wat mag u van de Haka workshop verwachten?

Vanaf 20 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Maximaal 2 uur

Prijs op aanvraag

HAKA maorie | Brasserie Zuiderzoet

De HAKA workshop van Zuiderzoet geeft u en uw gezelschap een activerende ervaring! Onder begeleiding van een professionele HAKA danser leren jullie alle ins en outs van de ceremoniële dans. U gaat aan de slag met de wereldberoemde Ka Mate HAKA. Deze vorm van HAKA wordt uitgevoerd door het nationale rugbyteam van Nieuw-Zeeland en is zeer dynamisch en energiek. Als team gaan jullie terug naar de achtergrond en geschiedenis van het ritueel en geven de workshop eigen invulling door jullie organisatie erin mee te nemen. De workshop verbindt de groep op energieke wijze en geeft iedereen een powerboost. Als groep leren jullie gelijk in elkaar op te gaan. Het is dan ook een echte aanrader als het gaat om teambuilding.

HAKA workshop als vergaderbreak

De HAKA workshop is de ideale manier om deelnemers in een korte tijd een flinke dosis energie te geven: het ultieme idee dus voor een actieve vergaderbreak! Gedurende een break van zo’n dertig minuten wordt energie opgeroepen en maken jullie het hoofd even leeg, om vervolgens weer ontspannen deel te nemen aan de vergadering. Vraag naar de mogelijkheden die aansluiten op uw wensen.

Bent u geïnteresseerd in een indoor HAKA workshop? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op via het online contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 036-538 2000.

Offerte aanvragen »