Ik hou van Kerst quiz

Hou je van de kerst? Doe de Gek op Kerst quiz als teamuitje! De gezelligste kerstquiz van Nederland is nu te boeken bij Zuiderzoet! Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s en leer alle ins en outs van Kerst kennen!

Wat staat jullie te wachten tijdens de Ik hou van Kerst quiz?

Vanaf 15 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Ongeveer 2 uur

€ 25,00 incl. BTW per persoon

Pubquiz | Personeelsuitje | Brasserie ZuiderzoetBij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje en volgt er een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Na een inleiding met een échte kerstkraker gaat het feest beginnen.

De presentatie van de Ik hou van Kerst quiz is in handen van een heuze kerstman of kerstvrouw. Hij of zij loodst de teams door een aantal vragenrondes, schattingsrondes en een muziekronde. Hou je van Kerst, dan kunnen jij en je team dat nu gaan waarmaken!

Vooraf of na afloop van de quiz kunnen jullie genieten van een heerlijk diner.

Interesse? Neem contact op!

Heb je interesse in de ‘Ik hou van Kerst’ quiz met je vrienden of collega’s? Neem dan direct contact met ons op via het online contactformulier op onze website. Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar via het telefoonnummer: 036 – 538 2000. Het team van Brasserie Zuiderzoet verwelkomt jullie graag snel!

Offerte aanvragen »