Het Kerst Mysterie

Gaat het kerstfeest dit jaar door? Jullie gaan op ontdekking tijdens Het Kerst Mysterie van Brasserie Zuiderzoet! Deze activiteit is namelijk een combinatie van een heerlijk diner met een uitdagend groepsspel. Meerdere groepsleden hebben vooraf een rol toebedeeld gekregen die zij zullen spelen tijdens het spannendste kerstspel van het jaar. Aan de rest de taak om Het Kerst Mysterie te ontrafelen.

Wat kunnen jullie verwachten van Het Kerst Mysterie?

Vanaf 25 personen

Ongeveer 3 uur

Prijs op aanvraag

De acteurs uit jullie gezelschap ontvangen bij hun uitnodiging voor dit spannende uitje een heldere beschrijving van hun rol. Zij hebben dus alle tijd om zich helemaal in te leven. Dit dinerspel bevat naast het acteren ook quizelementen en puzzelelementen. Na een korte introductiefilm, die jullie bekijken onder het genot van een welkomstdrankje, zal onze quizmaster de groepen indelen en gaan jullie aan de slag. Het team die het mysterie als eerste ontrafelt is de winnaar van de avond!

Overige informatie over Het Kerst Mysterie

Het Kerst Mysterie | Bedrijfsuitje | Brasserie ZuiderzoetHet Kerst Mysterie is de ideale manier om op een informele manier samen Kerst te vieren. Het overheerlijke diner, de originele verhaallijn en het competitieve element van deze activiteit zorgen ervoor dat iedereen na afloop tevreden naar huis gaat. Een leuke manier om samen het jaar af te sluiten, die bovendien de mogelijkheid biedt om je collega’s van een andere kant te leren kennen.

Een uitgebreid bedrijfsuitje stel je bij Brasserie Zuiderzoet geheel zelf samen. Dit kan via onze website of door contact op te nemen via telefoonnummer 036-538 2000. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor meerdere activiteiten te kiezen of om een activiteit te combineren met een borrel of feestavond. Onze medewerkers vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen »