Escape Dinner Room Spel

Met het Escape Dinner Room Spel bieden wij jullie de mogelijkheid om het concept ‘escape room’ te combineren met een heerlijk diner. Jullie zullen tijdens dit uitje in teams aan tafel gaan om vervolgens jullie hoofd te breken over diverse codes, raadsels en puzzels. Het overheerlijke diner wordt verzorgd door onze eigen chefs.

Wat kun je verwachten van het Escape Dinner Room Spel?

Vanaf 15 personen

Ongeveer 3 uur

Prijs op aanvraag

Dit uitje vindt plaats in ons restaurant en kan dus bij alle weersomstandigheden doorgang vinden. In zijn totaliteit duurt de activiteit ongeveer 3 uur. Voor jullie aan tafel gaan worden de teams ingedeeld en vindt er een uitgebreide speluitleg plaats. Daarna kan de competitie beginnen! Aan de hand van jullie tafelscore krijgen jullie steeds meer aanwijzingen, waarmee het spel uiteindelijk voltooid kan worden.

Escape Dinner Room Spel | Brasserie ZuiderzoetTegen het einde van het diner zal duidelijk worden welk team als eerste weet te ontsnappen. Uiteraard is er na afloop alle gelegenheid voor een aansluitende borrel, waarbij jullie als vrienden of collega’s uitgebreid na kunnen praten.

Escape Dinner Room na zakelijke bijeenkomst

Heb je een vergadering bij ons georganiseerd en wil je deze op een leuke manier afsluiten? Dan leent de Escape Dinner Room zich daar uitstekend voor. Samen met jouw team geniet je van een heerlijk diner terwijl jullie tegelijkertijd de raadsels proberen te ontfutselen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Dit kan via het online contactformulier op onze website. Liever telefonisch contact? Dit kan via het nummer 036 – 538 2000.

Offerte aanvragen »