Alles mag op vrijdag / zaterdag / zondag quiz

Zin in een avondje humor en gezelligheid met vrienden of collega’s? Dan ben je bij Brasserie Zuiderzoet aan het juiste adres! Speel de ‘Alles mag op vrijdag / zaterdag / zondag quiz’. Deelnemers moeten onder het genot van een heerlijke borrel improviseren, uitbeelden en dansen. Maak je klaar voor een lachwekkend spel met jouw team!

Wat kun je van de quiz verwachten

Vanaf 15 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Ongeveer 2 uur

Prijs op aanvraag

Quiz & borrel | Brasserie ZuiderzoetBij ontvangst krijgen jij en je gezelschap een welkomstdrankje, waarna er een teamindeling wordt gemaakt. Dan gaan jullie de komische strijd met elkaar aan. Gedurende het spel worden er verschillende onderdelen doorlopen waarbij jullie gaan improviseren en uitbeelden. Hiervoor moet je dan ook uiterst gefocust zijn. Teamgenoten zullen het van de andere moeten raden. Op basis hiervan wordt er aan het einde van de quiz een winnaar bekendgemaakt. Welk team heeft zich in alle drukte het best kunnen concentreren en daarmee de meeste vragen kunnen beantwoorden? Dat zijn de winnaars.

Tarieven Alles mag op vrijdag / zaterdag / zondag quiz

De quiz duurt ongeveer twee uur en kost €25,- per persoon. Het spel is gebaseerd op een groep van minimaal vijftien personen. Uiteraard is het mogelijk het spel voor een kleine groep aan te vragen. Neem in dit geval contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Samenstellen bedrijfsuitje

Lijkt het je leuk de quiz als onderdeel van jullie bedrijfsuitje te spelen, maar wil je dit combineren met een andere activiteit? Het kan! Via Via onze website kun je gemakkelijk het bedrijfsuitje samenstellen. Heb je liever persoonlijk contact? Dan zijn wij telefonisch bereikbaar via 036 – 538 2000.

Offerte aanvragen »