Alles mag op vrijdag / zaterdag / zondag quiz

Zin in een avondje humor en gezelligheid met vrienden of collega’s? Dan bent u bij Brasserie Zuiderzoet aan het juiste adres! Speel de ‘Alles mag op vrijdag / zaterdag / zondag quiz’. Deelnemers moeten onder het genot van een heerlijke borrel improviseren, uitbeelden en dansen. Maak u klaar voor een lachwekkend spel met uw team!

Wat kunt u van de quiz verwachten

Vanaf 15 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Ongeveer 2 uur

€ 25,00 per persoon

Quiz & borrel | Brasserie ZuiderzoetBij ontvangst krijgt u en uw gezelschap een welkomstdrankje, waarna er een teamindeling wordt gemaakt. Dan gaan jullie de komische strijd met elkaar aan. Gedurende het spel worden er verschillende onderdelen doorlopen waarbij jullie gaan improviseren en uitbeelden. Hiervoor moet u dan ook uiterst gefocust zijn. Teamgenoten zullen het van de andere moeten raden. Op basis hiervan wordt er aan het einde van de quiz een winnaar bekendgemaakt. Welk team heeft zich in alle drukte het best kunnen concentreren en daarmee de meeste vragen kunnen beantwoorden? Dat zijn de winnaars.

Tarieven Alles mag op vrijdag / zaterdag / zondag quiz

De quiz duurt ongeveer twee uur en kost €25,- per persoon. Het spel is gebaseerd op een groep van minimaal vijftien personen. Uiteraard is het mogelijk het spel voor een kleine groep aan te vragen. Neem in dit geval contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Samenstellen bedrijfsuitje

Lijk het u leuk de quiz als onderdeel van uw bedrijfsuitje te spelen, maar wilt u dit combineren met een andere activiteit? Het kan! Via Via onze website kunt u gemakkelijk uw bedrijfsuitje samenstellen. Heeft u liever persoonlijk contact? Dan zijn wij telefonisch bereikbaar via 036 – 538 2000.

Offerte aanvragen »