All-in pakket: teamuitje

Vanaf 30 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

14.30 – 21.30 uur

Prijs op aanvraag

Dit arrangement is samengesteld voor organisaties die op zoek zijn naar een leuk teamuitje wat tegelijkertijd de onderlinge banden versterkt. Deze actieve middag en avond bestaat uit twee top-activiteiten in combinatie met een borrel en barbecue. De Pelgrimscode is een actief stadsspel wat jullie spelen in het vissersdorp Spakenburg en ’s avonds spelen jullie de hilarische Gek op Holland quiz. Na dit all-in pakket gaat iedereen gegarandeerd met een glimlach naar huis!

Hoe ziet deze dag eruit?

14.30 uur: ontvangst
Jullie worden gastvrij ontvangen met koffie/thee en een heerlijke koek.

15.00 – 17.30 uur: De Pelgrimscode
Na de lunch varen jullie met de boot over naar het pittoreske vissersplaatsje Spakenburg. Na deze boottocht (15 minuten, een hele beleving!) gaan jullie met hulp van de spelbegeleider het spel ‘De Pelgrimscode’ spelen. Dit spannende stadsspel dat bekend is door het gelijknamige Tv-programma, voert de groep langs de mooiste plekjes van Spakenburg. Hier ontdek je aanwijzingen die je steeds dichterbij de schat brengen. Doorkruis Spakenburg, kraak de code en vind de schat! Welk team komt als eerste aan bij de finish?

17.30 -18 .00 uur: borrel
Nadat jullie weer terug zijn gevaren en iedereen wel dorst zal hebben, is het tijd voor de borrel!

18.00 – 19.30 uur: BBQ
Om 18.00 uur presenteren onze koks een heerlijk Beachfood buffet. Een relaxed buffet, puur door z’n eenvoud en super lekker… Denk hierbij aan salade caprese, caesar salade, grove aardappel salade met kappertjes en bieslook, sashimi van zalm met wakame, chicken Wings – piri-piri gekruid, stokjes kipsaté en meer!

19.30 – 21.30 uur: Gek op Holland quiz
Na het diner is het tijd voor de Gek op Holland quiz. De quizmaster begeleidt de teams door een aantal vragenrondes, schattingsrondes, muziekrondes en een spellingronde. Laat je collega’s zien dat jij het gekst op Holland bent! Uiteindelijk gaat er natuurlijk slechts één team naar huis met de overwinning. Tijdens het spel schenken wij bier/wijn/fris.

Dit pakket is eventueel uit te breiden met een feestavond inclusief DJ!

Offerte aanvragen »