All-in pakket: teambuilding

Vanaf 30 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

09.00 – 19.00 uur

€ 99,50 incl. BTW per persoon

Dit arrangement is speciaal samengesteld voor organisaties die de onderlinge banden willen versterken aan de hand van een leuke sportieve activiteit. De dag begint met een plenaire bijeenkomst in een van onze zalen die uiteraard naar eigen inzicht kan worden ingevuld. Na deze ochtendbijeenkomst verzorgt onze brigade een heerlijk lunchbuffet voor jullie. Aansluitend aan de lunch vindt de actieve teambuilding plaats aan de hand van een bootcamp op het strand of onze indoor escape room (afhankelijk van de weersomstandigheden). Napraten met collega’s kan tijdens de borrel en als afsluiting verzorgen onze koks een BBQ buffet.

Hoe ziet deze dag eruit?

09.00 – 12.30 uur: ontvangst en plenaire bijeenkomst
Jullie worden ontvangen met koffie/thee, waarna de plenaire meeting plaats zal vinden.

12.30 – 13.30 uur: lunch
In de Brasserie presenteren wij een uitgebreid lunchbuffet inclusief fruitsappen.

13.30 – 15.30 uur: bootcamp
In de middag is het tijd voor teambuilding! Kies voor een zeer actieve Bootcamp op het strand. Ondersteund door professionele begeleiders gaan jullie met elkaar deze uitdaging in groepsverband aan!

Alternatief: De Escape Room (indoor)

16.00 – 17.00 uur: borrel
Na de activiteiten is het tijd voor een lekkere borrel in onze Brasserie! Er zal namelijk genoeg stof zijn om over te praten na de activiteiten.

17.00 – 19.00 uur: BBQ
Vervolgens serveren wij een heerlijk BBQ Grill buffet. De koks van Zuiderzoet bedienen de grill en jullie gasten kunnen hun keuze maken aan het buffet. Tijdens de BBQ serveren wij dranken naar keuze uit het Hollands assortiment.

Offerte aanvragen »