All-in pakket: royaal

Vanaf 30 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

13.00 – 00.00 uur

Prijs op aanvraag

Speciaal voor organisaties die voor een grote groep, een compleet verzorgd pakket met alles erop en eraan zoeken, heeft Brasserie Zuiderzoet het all-in pakket: royaal ontwikkeld. Deze dag bestaat uit verschillende activiteiten gecombineerd met borrel, BBQ en feestavond. Wat de activiteiten betreft hebben jullie bij dit pakket veel keuzevrijheid. Onze medewerkers helpen jullie graag verder.

Hoe ziet deze dag eruit?

13.00 – 13.30 uur: ontvangst in de brasserie
Wij ontvangen jullie gasten met koffie/thee en een lekkere plak Spakenburgse natte ‘keek’. Na de uitleg krijgen jullie gasten een verfrissingstasje mee met o.a. flesje water, fruitsap en energy bar.

14.00 – 17.30 uur: activiteitencarrousel
Voor zowel de sportieve als de minder sportieve deelnemers hebben wij leuke activiteiten in ons repetoire. Hiervoor kunnen we een mooi draaiboek maken waarin we twee activiteiten per persoon kunnen aanbieden, zowel indoor als outdoor. Zo kunnen we bijvoorbeeld een blok maken actief-actief, of een blok spel-actief, of een blok natuur-cultuur, of een blok spel-natuur. Alle activiteiten worden begeleid door ervaren begeleiders. Hieronder een greep uit de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden in een roulatieschema.
4 voorbeeldprogramma’s:

  • ‘Go Extreme’ denk aan activiteiten als wakeboarden, windsurfen, suppen en speedboot(powerboot) varen
  • ‘Go Active’ denk aan activiteiten als zeilen, kanovaren, suppen, banaanvaren, bootcamp en mountainbiken
  • ‘Teambuilding’ met activiteiten als vlotbouwen, touwtrekken, Oud-Hollandse spelen en bootcamp
  • ‘Enjoy’ met activiteiten als botterzeilen, sloepvaren, natuurwandelen met ervaren gids en een bezoek aan het stoomgemaal Hertog Reijnout

17.30 uur: borrel
Tussen 17.00 en 18.00 uur is de bar open voor de borrel. Wij schenken bier/wijn/fris. Tijdens de borrel kunnen jullie gasten hun ervaringen delen over de gedane activiteiten.

18.30 uur: BBQ – Grill buffet
Jullie gasten kunnen onder andere genieten van gemarineerde steak, zalmfilet met groene kruiden, kipfilet met provinciaals kruiden, gepofte aardappel, heerlijke salades en meer!

20.30 – 00.00 uur: Feest!
Vanaf 20.30 uur gaat het feest beginnen. De Zuiderzoetzaal wordt omgetoverd tot dansvloer waar een dj het feest zal maken. Verder gebruiken we de lounge voor de mensen die gezellig willen nababbelen. Eventuele extra aankleding om de avond nog leuker te maken: een wandelende band, een goochelaar, een casino-avond, een karikatuur tekenaar of een singer songwriter. Mogelijkheden genoeg!

Offerte aanvragen »