All-in pakket: bedrijfsuitje

Vanaf 30 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

18.00 – 00.30 uur

Prijs op aanvraag

Voor organisaties die een leuke avond uit willen hebben wij dit bedrijfsuitje met alles erop en eraan samengesteld. Dit pakket bestaat uit ontvangst met een volledig verzorgde barbecue waarna het tijd is voor de Pubquiz. Nadat de winnaar bekend is gemaakt en gehuldigd, is het tijd voor een ontspannen feestavond.

Hoe ziet deze avond eruit?

18.00 – 20.00 uur: BBQ
Wij ontvangen jullie in onze Brasserie met een drankje naar keuze (bier/wijn/fris). Vervolgens zullen onze koks een heerlijk BBQ-buffet presenteren vanuit het open kooktheater. Denk hierbij aan gemarineerde saté van kippendijen, hamburger van 100% rundvlees, vis van het seizoen met groene kruiden, pasta salade en meer!

20.00 – 22.00 uur: Pubquiz
Nadat de teams bekend zijn gemaakt, zullen de vragenrondes starten. Verschillende categorieën passeren de revue. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Muziekfragmenten herkennen
  • Geschiedenis- en aardrijkskundevragen
  • Anagrammen oplossen
  • Tv- en mediavragen

De vragen zullen komen in ja/nee-, multiple choice-, schattings- , foto- en buzzrondes. Alleen de echte masterminds halen de finale, waar ze het tegen elkaar opnemen en worden geconfronteerd met de meest pittige vragen! Uiteraard mogen de bitterballen niet ontbreken tijdens de Pubquiz.

22.00 – 00.30 uur: feest!
Na de Pubquiz is het tijd om de voetjes van de vloer te doen. Let’s party! Tijdens de Pubquiz en het feest schenken wij bier/wijn/fris.

Offerte aanvragen »