Bedrijfsuitje Utrecht

Uniek bedrijfsuitje op slechts 35 min. van Utrecht

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in de buurt van Utrecht? Bij Zuiderzoet, gelegen middenin Marina De Eemhof, kunnen jullie terecht voor unieke bedrijfsuitjes! Wij zijn te vinden op 35 minuten rijden vanaf Utrecht en hebben verschillende mogelijkheden voor leuke personeelsuitjes. Zo bieden wij uiteenlopende binnen- en buitenactiviteiten voor kleine én grote groepen. Denk bijvoorbeeld aan stoere watersporten, actieve workshops, teambuilding activiteiten en spellen voor groepen.

Bijvoorbeeld altijd al eens zelf Wie is de Rat? willen spelen? Of onder leiding van een echte quizmaster gezellig een Pubquiz spelen met je collega’s? Of het water op om met het gehele team op een antieke Zuiderzee botter te zeilen? Dit alles is nog maar een kleine greep uit alle groepsactiviteiten die bij ons mogelijk zijn!

Zelf een bedrijfsuitje samenstellen

Bij Zuiderzoet is het bovendien mogelijk om zelf een bedrijfsuitje samen te stellen. Van de activiteiten, tot aan catering en zelfs een overnachting, alles is geheel naar eigen wens in te vullen! Geen zin of geen tijd om zelf een bedrijfsuitje samen te stellen? Dan kun je kiezen uit een van onze all-in pakketten, waarbij alles reeds door ons is samengesteld. Zo hebben we bijvoorbeeld een compleet verzorgde Las Vegas Casino night inclusief walking dinner, vanaf €79,50 per persoon!

Een fantastisch bedrijfsfeest in de buurt van Utrecht

Een jubileum of succes te vieren? Zuiderzoet is ook een geschikte feestlocatie in de buurt van Utrecht! Vier je bedrijfsfeest in onze Zuiderzoetzaal of in onze beachclub als je liever een feestje in Caraïbische sferen wenst. Uiteraard kun je een bedrijfsuitje ook combineren met een fantastisch bedrijfsfeest!

Bij Zuiderzoet doen wij er alles aan om jou een fantastische dag met je collega’s te bezorgen. Wil je meer informatie over een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in de buurt van Utrecht? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of neem even telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag