Bedrijfsuitje Midden-Nederland

Onvergetelijk bedrijfsuitje in Midden-Nederland

Voor de leukste bedrijfsuitjes in Midden-Nederland, kun je terecht bij Brasserie Zuiderzoet, gevestigd op Marina de Eemhof in Zeewolde. Door onze unieke ligging bieden wij originele groepsactiviteiten die zowel binnen- als buiten kunnen worden uitgevoerd. Je bent dus het gehele jaar welkom bij ons. Kies uit spellen die het teamverband versterken of voor een activiteit met een hoge funfactor!

Indoor bedrijfsuitje Midden-Nederland

In de koude maanden of bij slecht weer heb je de keuze uit diverse indoor activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een te gekke Pubquiz waarbij de teams onder het genot van een hapje en een drankje tegen elkaar strijden. Maar ook een Escape room of Las Vegas casino night behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard kun je rondom de feestdagen ook bij ons terecht. Vier met jouw team Kerst bij Zuiderzoet. Onder leiding van enkele acteurs gaan jullie op ontdekking om Het Kerst Mysterie te ontrafelen. De avond zullen jullie vervolgens afsluiten met een heerlijk diner.

Zomerse activiteiten Midden-Nederland

Tijdens de zomerdagen is het natuurlijk het leukste om te kiezen voor een activiteit in de buitenlucht. Trek je team achter het bureau vandaan en ga het water op. Op onze locatie, gelegen aan het prachtige Eemmeer, kun je verschillende watersporten beoefenen! Naast de verschillende activiteiten die op het water worden uitgevoerd, bieden we meerdere actieve buitenactiviteiten aan die veel inspanning van het team zullen vergen. Bijvoorbeeld altijd al eens mee willen doen met ‘Wie is de rat’? Nu kan het! Tijdens het spel Wie is de Rat? van Zuiderzoet is een sterk samenspel erg belangrijk. Wie van jouw teamleden kan je vertrouwen en wie gedraagt zich verdacht? Het spel brengt jullie als collega’s dicht bij elkaar; een echte aanrader als het gaat om teambuilding.

Bedrijfsuitje Midden-Nederland zelf samenstellen

Ieder bedrijfsuitje kan geheel naar wens worden samengesteld. Naast het kiezen van een (of meerdere) activiteit(en), kun je de dag afsluiten met een heerlijk diner of een spetterend feest in een van onze feestzalen. Op onze website vind je meer informatie over alle activiteiten en mogelijkheden, maar voor specifieke vragen of wensen kun je uiteraard ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen! Het team van Brasserie Zuiderzoet doet er alles aan er een onvergetelijk bedrijfsuitje van te maken. We vullen het uitje geheel naar wens voor jullie in. Contact opnemen kan via het contactformulier of via het telefoonnummer 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag