Bedrijfsuitje Hilversum

Op zoek naar een te gek bedrijfsuitje in de buurt van Hilversum? Zoek dan niet verder. Bij Brasserie Zuiderzoet kun je terecht voor een origineel bedrijfsuitje met jouw team. De brasserie bevindt zich op een unieke locatie midden in Marina de Eemhof in Zeewolde en biedt je tal van mogelijkheden. Zo is er keuze uit vele in- en outdoor activiteiten voor groepen in verschillende groottes.

Winters bedrijfsuitje Hilversum

Een bedrijfsuitje in het winterseizoen gepland? In dit geval hebben wij een ruim aanbod aan gezellige indoor groepsactiviteiten. Weet jezelf samen met je team te bevrijden uit onze Escape Room of leer de dansmoves van je collega’s kennen tijdens een indoor HAKA workshop. Er is voor ieder wat wils! Daarnaast is het ook mogelijk om voor een kerstuitje te kiezen, die je eveneens kunt combineren met een overheerlijk kerstdiner bereid in onze professionele keuken.

Zomers bedrijfsuitje Hilversum

Op mooie dagen kies je natuurlijk liever voor een bedrijfsuitje in de buitenlucht. Ga bijvoorbeeld voor een toffe watersportactiviteit, een E-chopper en Solex tour of een outdoor teambuildingsspel. We hebben daarnaast ook een ruime keuze uit diverse teamspellen zoals ‘City Hunters‘, ‘Escape in the City‘, ‘Wie is de Rat?‘ en nog vele andere uitdagende games die jou en je collega’s dichter bij elkaar brengen.

Teamuitje Hilversum samenstellen

Bij Brasserie Zuiderzoet kun jij je teamuitje geheel zelf samenstellen. Kies uit één of meerdere activiteiten en sluit de dag opvolgend af met een verrukkelijk diner of een te gek bedrijfsfeest in één van onze feestzalen. Neem bij interesse gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw teamuitje te bespreken. Vul direct het contactformulier op onze website in of neem telefonisch contact op via 036 – 538 2000. Het team van Brasserie Zuiderzoet hoopt jou en je collega’s of teamgenoten binnenkort graag tijdens jullie uitje te verwelkomen!

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag