Bedrijfsuitje Harderwijk

Bijzondere bedrijfsuitjes op slechts 30 min. van Harderwijk.

Voor een uniek bedrijfsuitjes in omgeving Harderwijk ben je bij Brasserie Zuiderzoet aan het juiste adres. Zuiderzoet ligt middenin Marina de Eemhof in Zeewolde en is te vinden op maximaal 30 minuten rijden van Harderwijk. Je kunt bij ons terecht voor zowel actieve als ontspannende bedrijfsuitjes, die binnen én buiten mogelijk zijn. Gaat je voorkeur uit naar een zomerse activiteit op het water of zien we jouw team ’s winters voor een van onze indoor activiteiten? Alles is mogelijk!

Onze idyllische locatie staat garant voor een geslaagd bedrijfsuitje. Met een diverse keuze aan originele activiteiten is er voor eenieder wat wils. En met eenieder, bedoelen wij ook eenieder! Zuiderzoet verzorgt bedrijfsuitjes voor kleine en grote groepen en doet er alles aan om jouw team een fantastische dag te bezorgen. Jij hoeft je geen zorgen te maken. Wij doen het werk, jullie genieten!

All-in bedrijfsuitjes

Naast de mogelijkheid om een personeelsuitje zelf samen te stellen, heeft Brasserie Zuiderzoet tevens diverse all-in pakketten samengesteld. De pakketten zijn opgesteld voor groepen vanaf 30 personen. Natuurlijk is het mogelijk om met een kleinere groep voor een pakket te kiezen. Hiervoor maken wij graag een voorstel op maat. Ben je enthousiast geworden van één van onze all-in-pakketen, maar wil je hier het een en ander aan wijzigen? Geen probleem. Gezamenlijk kijken wij graag hoe we er voor jouw team een spetterend uitstapje van kunnen maken!

Knallend bedrijfsfeest in de buurt van Harderwijk

Om het personeelsfeest goed af te sluiten bieden wij tevens de mogelijkheid te eindigen met een knallend bedrijfsfeest. Onze Zuiderzoetzaal leent zich uitstekend om omgetoverd te worden naar de perfecte feestlocatie, inclusief aankleding en entertainment naar keuze.

Het personeel van Zuiderzoet doet er alles aan om jullie bedrijfsfeest onvergetelijk te maken en zullen jullie tijdens de avond voorzien van hapjes & drankjes. Interesse? Neem dan contact op via het contactformulier op deze pagina. Gaat jouw voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek? Dan kun je ons bereiken via het telefoonnummer 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag