Bedrijfsuitje Amersfoort

Uniek bedrijfsuitje op slechts 20 min. van Amersfoort

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in de buurt van Amersfoort? Bij Zuiderzoet kun je terecht voor de leukste bedrijfsuitjes. Zuiderzoet is gelegen in Marina De Eemhof, een jachthaven geheel in de stijl van een Frans Havenstadje, gelegen op slechts 20 minuten rijden van Amersfoort. Dit maakt het een unieke locatie en extra leuk voor een uitje met collega’s!

Wij bieden verschillende soorten uitjes, geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Staat jullie personeelsuitje gepland in de zomer? Ga dan bijvoorbeeld met collega’s het water op! Wij hebben namelijk ruime keuze uit diverse watersportactiviteiten. Houden jullie het liever droog? Dan zijn er nog vele andere outdoor activiteiten waaruit je kunt kiezen. Ook in de winter hebben wij keuze uit originele uitjes. Ga bijvoorbeeld voor teambuilding tijdens de Escape Room, of ga tijdens onze Pubquiz de strijd aan met collega’s!

Zelf een bedrijfsuitje samenstellen

Wil je een bedrijfsuitje geheel naar eigen wens invullen? Dan is het ook mogelijk om zelf een bedrijfsuitje samen te stellen. Want naast de vele mogelijkheden qua activiteiten, is het ook mogelijk om catering door ons te laten verzorgen. Zelfs een overnachting behoort tot de mogelijkheden. Juist geen zin of tijd om zelf een uitje samen te stellen? Dan hebben wij ook compleet verzorgde all-in pakketten!

Bedrijfsfeest in de buurt van Amersfoort

Wil je de dag afsluiten met een knalfeest? Of heb je een jubileum of bedrijfssucces te vieren? Zuiderzoet is tevens geschikt als feestlocatie voor je bedrijfsfeest! Wij hebben diverse zalen waar je een fantastisch feest kunt vieren met je collega’s!

Interesse in een bedrijfsuitje en/of bedrijfsfeest bij Zuiderzoet? Of benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij stellen graag een geheel vrijblijvende offerte voor je op. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website of neem telefonisch contact op via 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag