‘Alsof je in Zuid-Frankrijk trouwt’

22 april 2015 10:41 'Alsof je langs de boulevard in Zuid-Frankrijk trouwt'

Fabian en Brenda beleven droombruiloft bij Zuiderzoet

Aankomst met de helikopter, flaneren langs de waterkant, heerlijk barbecueën en een knalfeest in de beachclub. Fabian Cyrus (30) en Brenda Cyrus-Kompier (28) uit Blaricum beleefden hun droombruiloft bij Zuiderzoet.

Ze wilden het net even anders doen. Brenda en Fabian zochten naar een bijzondere trouwlocatie en vonden die met Brasserie Zuiderzoet in jachthaven Marina De Eemhof. “Het klopte allemaal”, vertelt Brenda. “Geweldige locatie, relaxte sfeer, lekker eten, goede prijs, soepele organisatie en dan ook nog eens de mogelijkheid om te kunnen blijven slapen met familie, in de appartementen boven Zuiderzoet. We hadden van tevoren nog op een andere locatie gekeken, maar wisten eigenlijk al: dit is het helemaal.”

Anders dan anders werd het zeker. Neem alleen al de meer dan spectaculaire aankomst. Per helikopter vloog het verliefde stel vanuit Hilversum naar de jachthaven in Zeewolde. Daar landden ze onder het toeziend oog van familie en vrienden. “Dat was gaaf. Het waaide nogal, dus het was nog spannend ook. Als je daar aan komt vliegen en je ziet het water, de bootjes, dan geniet je volop van het uitzicht.”

Trouwen bij Zuiderzoet in Zeewolde

Eenmaal aan wal werd de ervaring alleen maar mooier. “Je hebt daar echt dat relaxte vakantiegevoel. Het is alsof je langs de boulevard in Zuid-Frankrijk trouwt. Je hoorde veel van onze gasten erover hoe mooi het eruitzag.”

De trouwceremonie vond plaats in Zuiderzoet, de barbecue en het feest in de beachclub. Brenda, lachend: “Zelf kon ik vanwege mijn strakke trouwjurk niet zoveel eten, maar ik hoorde van iedereen dat het heel lekker was.” Op het feest verzorgde het kersverse bruidspaar, allebei dansliefhebber, de openingsdans. “Zodra de muziek klonk werd er gedanst. Het feest was geweldig. De bediening en de culinaire aankleding was in goede handen bij het team van Zuiderzoet. De hele dag verliep lekker soepel. Een topteam.”

Brenda en Fabian kunnen elk koppel dat gaat trouwen aanraden om de bruiloft bij Zuiderzoet te vieren. “Sterker nog: vrienden van ons gaan dat óók doen. En gelijk hebben ze!”