Een (actieve) vergaderbreak bij Zuiderzoet

26 november 2018 10:40 Vergaderbreak bij brasserie Zuiderzoet

Op zoek naar een vergaderlocatie waar ook ruimte is voor een actieve vergaderbreak? Zuiderzoet leent zich hier perfect voor! Wij liggen namelijk direct aan het water, bij een strand & grasveld en naast een uitgestrekt bos. Mogelijkheden genoeg!

Zo hebben wij afgelopen week een vergaderbreak verzorgt voor 40 personen in de zin van een Solex / E-chopper race! Erg leuk en iedereen kon het enorm waarderen. Een vergaderbreak is niet alleen maar voor de ‘lol’. Uit onderzoek is gebleken dat men zich na een actieve vergaderbreak namelijk beter kan concentreren tijdens het vervolg van de bijeenkomst of training. We raden u dan ook aan om de vergaderbreak in het begin van de middag plaats te laten vinden, zodat iedereen vervolgens weer fris en scherp de meeting in kan!

Aanbieding vergaderbreak Zuiderzoet

Wat kunnen we nog meer aanbieden als vergaderbreak? Denk bijvoorbeeld aan een Segway Tour, Dirty Dancing Workshop (Ja echt!), Bubble Voetbal toernooi, HAKA Workshop (Rugby strijddans!), Archery Attack, Supa Golf, Mountainbiken, Laser Battle, Paintball of een Tower Jump (vrije val van 12 meter).

Vergaderbreak Solex | Brasserie Zuiderzoet