3 tips voor een geweldige Kerstborrel!

18 november 2016 10:20 Drie tips voor een geweldige Kerstborrel | Brasserie Zuiderzoet

De eerste kerstliedjes zijn al op de radio te horen en de kerstinkopen zijn in volle gang. Hoog tijd om na te denken over de eindejaarsactiviteit met collega’s. Om je op weg te helpen hebben wij 3 tips/vuistregels voor je die onontbeerlijk zijn voor een geslaagde kerstborrel!

Tip 1: Houd het persoonlijk

Iedereen kent het wel; die lange en duffe speech van de manager (die je misschien nauwelijks kent) tijdens de eindejaarsborrel. Meestal komt de strategie voor volgend jaar er nog in voor en wordt er afgesloten met een compliment naar een ieder die aanwezig is. Saai! horen we je denken. Hier wordt natuurlijk niemand vrolijk van. Zorg er dus voor dat de speech aansluit bij de doelgroep, zorg dat het echt gemeend is en maak het persoonlijk! Niemand zit te wachten op een door-je-secretaresse-geschreven verhaal.

Tip 2: Organiseer een doe-activiteit

Tijdens Kerst wordt er van iedereen verwacht aan te sluiten bij uitgebreide diners met vrienden en/of familie. Hierbij wordt er veel, erg veel gegeten. Super lekker natuurlijk maar je maakt daar niet iedereen blij mee. Organiseer daarom een activiteit waarbij iedereen samen bezig is en niet alles om eten en drinken draait. Kies bijvoorbeeld voor een City Game of quiz; bij uitstek geschikt voor een Kerstborrel of eindejaarsuitje.

Tip 3: Maak het feestelijk

De donkere maanden, de kerstversiering en het kaarslicht overal… De wintersfeer leent zich perfect voor feestelijke kleding. Vraag aan iedereen om iets feestelijk aan te trekken en het uitje krijgt gelijk een bijzondere sfeer en bovendien een special touch!

Een geweldige Kerstborrel | Brasserie Zuiderzoet