2016 zit er bijna op!

23 december 2016 18:35 2016 zit er weer op | Brasserie Zuiderzoet

Oud en nieuw is voor bedrijven altijd de symbolische afsluiting van een periode. Er wordt een jaar afgesloten en er ligt weer een nieuw fris jaar voor je, met nieuwe kansen. Wat zijn bij jouw bedrijf de doelen, thema’s of onderwerpen die de aandacht krijgen in 2017? En welke gezamenlijke activiteiten gaan daar aan bijdragen?

Het doel van jullie dag/avond uit met collega’s

Kan de communicatie tussen de collega’s beter, is bijpraten belangrijk of gaan jullie puur voor de lol met elkaar op stap? Dan is onze Gek op Holland quiz een logische keus. Samen met de quizmaster gaan de teams door een aantal vragenrondes, schattingsrondes, muziekrondes en een spellingronde. Uiteindelijk gaat er 1 team met de overwinning naar huis!

Alleen neuzen dezelfde kant op?

Moeten de neuzen even allemaal weer in dezelfde richting en moet iedereen even weer opgefrist worden voor het nieuwe jaar of halverwege het jaar? Daarvoor kunnen jullie bij ons Ribvaren of Botterzeilen. Letterlijk met de neuzen in de buitenlucht dezelfde kant op en alles loswaaien!

Jaarafsluiter nodig?

Als afsluiter van een jaar en een terugblik op wat we nu allemaal samen hebben bereikt is een Eindejaarsborrel- of diner natuurlijk goed. Geef er een extra tintje aan door te kiezen voor Wie is de Rat aan tafel. Deze activiteit is een diner en spel inéén en voor iedereen interactief.

Het is goed om na te denken over wat de exacte invulling is en welke doelen je wil bereiken. Is het doel wel bekend maar moeite met het vinden van het juiste programma? Wij van Zuiderzoet helpen je er graag bij!

Wij van Zuiderzoet sluiten het jaar in ieder geval in stijl af en wensen iedereen een uitstekend 2017!